logo
Copyright Qode Interactive 2016
Meet the entrepreneur behind Study Tours
3442
post-template-default,single,single-post,postid-3442,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden, vertical_menu_width_260, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Interview with the entrepreneur behind Study Tours (in dutch)

interview Roos de wit Goedhart Study Tours

Interview with the entrepreneur behind Study Tours (in dutch)

Een maand geleden benaderde vrouwen-ondernemen.nl onze CEO of ze haar mochten interviewen, natuurlijk! Vrouwen-ondernemen.nl noemt zichzelf de broedplaats voor vrouwelijk ondernemerschap en wilt vrouwen helpen om goed van start te gaan en een succesvolle onderneming op te bouwen. Dit doen ze bijvoorbeeld door middel van het delen van bestaande formules voor het starten van je eigen onderneming en het inspireren via columns van experts en succesverhalen van vrouwelijke ondernemende vrouwen die hun eigen weg volgen. Roos is een goed voorbeeld van een zakenvrouw met een energieke en gepassioneerde spirit en die haar eigen pad bewandelt!

Hier een klein voorproefje van het interview:

… maar ondernemen is mooi!
“Het feit dat je zelf een bedrijf van de grond af aan opbouwt en laat groeien, vind ik fantastisch. Het vergt alle kennis en ervaring die ik ooit opdeed en de kracht en de juiste motivatie om het beste uit mezelf en anderen te halen. Dat is echt de beauty van het ondernemen! Ik kan het ondernemerschap iedereen aanraden die heel energiek, constructief, positief, eigenwijs, volhardend en een doorzetter is en alles weet van zijn/haar product/service en van bedrijfsvoering.”

Lees het volledige interview met Roos op vrouwen-ondernemen.nl

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.